Thursday, July 24, 2008

Lirik Cinta Terhalang - Versi Bob AF2

Rasa lahirnya impianku
Bila terpandang wajahmu
Lirik senyuman kilauan mata
Memikat memukau jiwa ini

Ingin aku menyapa
Mahu ku kenali hatimu
Kini ku sedari ini bukan biasa

Tak dapat aku lindungi perasaan
Engkau impian yang aku idamkan
Kau yang ku puja, kau yang ku sanjung
Kau yang aku perlukan
Kau yang ku sayang, kau yang ku cinta
Kaulah satu cinta terhalang

Engkau lafazkan perasaan
Setulus hati jiwamu
Penuh keikhlasan, penuh bermakna
Memikat hati dan naluriku

Walau kau sedari
Kau tetapkan perasaanmu
Kau berikan cinta yang terpendam

Walau ku tahu kita
Tak mungkin bersama
Tetap ku sanjung.…
Cintamu yang suci walau terhalang



Sedihnya lagu nie... Khas buat peminat-peminat lagu nie terutama saya sendiri, Sweet Ciken dan Lelaki Ini, hayatilah lirik lagu nie. Mengalir air mataku .... Uwaaa.... Uwaaa...

4 comments:

chyralis said...

saya juga salah seorang peminat lagu nie... sedih n punya maksud tersendiri, maksud tersurat n tersirat... thanks for sharing this lyrics in ur blog

twistiesgurl said...

sedih kan lagu ni...
maksud die mendalam tul...
sob...so...sob...
(jom nangih sesame)

mira said...

lagu nie best glew...
aq selalu menghayati lagu nie..
lagu nie punuh dengan maknew bg aq..famili aq halang aq tok cpl ngan mamat nie tp apew kah dayew aq still nk kat dier sbb aq syunk sgt kat dier..blew aq dgr lagu nie aq akan ingat kn dier..=_='
huhu

Home said...

Terima kasih atas lirik lagu ni.. Saya suka sangat lagu ni.. Liriknya bagus dan suara Bob memang mantap tak kira live atau rakaman. Tahnian Bob..